Home > General > Jornada baixista a Europa

Jornada baixista a Europa

17/01/2017

Ahir els principals mercats europeus van acabar tancant amb un mitjana d’un 1% de baixades. Aquesta vegada no van poder comptar amb els mercats americans per ajudar-los a redreçar la sessió, ja que aquests van romandre tancats amb motiu de la festivitat de Martin Luther King Jr. El sector financer i el sector dels automòbils van ser els més perjudicats. La negativitat de la sessió no venia marcada ni per mals resultats corporatius, ni per xifres macroeconòmiques decebedores. El protagonisme el van acaparar els polítics anglosaxons. Els anglesos estan en espera que Theresa May parli sobre el Brexit. Per part del americans, el president electe, Donald Trump, va suggerir a altres països europeus fer el mateix que Anglaterra (abandonar el bloc). En aquest context l’or va acabar en positiu, sumant la sisena jornada consecutiva en positiu.

Categories: General Tags: