Home > General > ‘Stairway to Heaven’

‘Stairway to Heaven’

14/01/2017

Grandiosa cançó de Led Zeppelin. Pensem que es un títol molt apropiat per descriure la sessió de divendres dels mercats: (i) si miràvem cap a la finestra, la neu feia acte de presència i segurament ens donaria un bon cap de setmana d’esquí, i (ii) començava la temporada als Estats Units amb resultats favorables. Encara que en anys anteriors no estiguéssim acostumats… normalment els mercats acostumen a fixar-se tant en els resultats macroeconòmics com empresarials. Així mateix, les borses tant europees com americanes van registrar uns comportaments clarament alcistes. El sector financer era un dels més afavorits de la jornada. Bancs americans com JP Morgan, Bank of America i Wells Fargo van presentar resultats i van estar a la part alta de les estimacions (favorable), indirectament tota la banc europea seguia la mateixa tendència alcista. Referent a Fiat que va ser acusada pels Estats Units d’utilitzar un software il·legal per reduir emissions, va cotitzar de forma estable sumant un 3% (després d’haver perdut un 16% dijous). Referent a l’or, va cedir un 0,18% i l’eurodòlar va romandre sense moviments   significatius prop d’1,06.

Categories: General Tags: