Home > General > I després de festes què passa?

I després de festes què passa?

10/01/2017

Com sempre, després de fes­tes, i igual que ens passa a les persones, els mercats van cotitzar una mica ressacosos, i van acabar lleugerament negatius. La tendència de la jornada de dilluns va ser, però, positiva. Un dels sectors que més s’ha revaloritzat aquest 2017 ha estat el sector financer. Ahir en canvi va ser un dels que més retrocedia, amb la banca europea més negativa que l’espanyola. El petroli era un dels altres protagonistes del dia i va cedir a la recerca de nivells de 55 dòlars per barril. A tancament europeu, els mercats americans cotitzaven lleugerament negatius, amb un S&P 500 i un Dow Jones Industrial cedint prop d’un 0,20%. Quant a divises, l’eurodòlar navegava entorn de l’1,057. En canvi, la lliura anglesa va tornar a retrocedir motivada per unes declaracions de Theresa May posant la nota sobre un “Hard Brexit”. Recordem que la lliura s’ha depreciat un 18% respecte del dòlar i un 10% respecte de l’euro des del dia del referèndum (23 de juny del 2016). Aquesta setmana no hi haurà gaire referències macroeconòmiques.

Categories: General Tags: