Home > General > Fum, Fum, Fum…

Fum, Fum, Fum…

06/01/2017

Comportament molt planer dels mercats europeus en la sessió de dijous i els americans (a tancament europeu) van començar a cedir alguna posició. El sector financer, el més perjudicat. L’eurodòlar buscava l’1,06 (depreciació del dòlar respecte de l’euro). Pràcticament totes les da-des macroeconòmiques que s’han anat publicant han sorprès gratament els inversors. Les darreres xifres publicades destaquen els indicadors avançats PMI de Xina a nivells de 53,5 (positiu), les peticions d’atur als Estats Units per sota del previst (positiu) i la xifra de creació d’ocupació lleugerament per sota de l’esperat (no tan favorable). Dimecres a la nit es van donar a conèixer les minutes de la Reserva Federal. La majoria dels seus membres creu que la posada en pràctica de les mesures expansionistes de Trump podria impulsar la inflació, un escenari que obligarà a endurir la política monetària del país, és a dir, seguir pujant tipus. Ahir les mineres de carbó cotitzaven a la baixa, així doncs intuïm que els Reis Mags hauran repartit poc carbó. Bona diada de Reis i bon cap de setmana.

Categories: General Tags: