Home > General > ‘Comme si, comme ça’

‘Comme si, comme ça’

05/01/2017

És una expressió francesa molt comunament utilitzada aquí a Andorra per dir que el comportament ha estat irregular. Definim irregular, ja que els mercats europeus han seguit una tendència baixista i els mercats americans a tancament a Europa seguien amb pas ferm. A Europa, ahir es van donar a conèixer una sèrie de dates que podem tit-llar de relativament positives, com per exemple la inflació (pujant), els indicadors avançats PMI i una millora en la xifra de parats a Espanya. Aquestes notícies no justifiquen que els mercats baixin i ens porten a pensar a la clàssica justificació de mercats: “tot el que puja, baixa”. Doncs entenem les correccions de la sessió com una simple presa de beneficis. Alguns dels valors de sector cíclics, com el sector financer, eren els que més corregien. Dins de les referències utilitzades en la renta fixa, cal destacar que el bo governamental americà (Treasury 10y) es mantenia als voltants de 2,46%, i el Bund alemany a 10 anys cotitzava una rendibilitat entorn del 0,27%. La divisa europea recuperava part del pols perdut ahir respecte al dòlar, cotitzant entorn l’1,047.

Categories: General Tags: