Home > General > ‘On the Road Again’

‘On the Road Again’

04/01/2017

Aquest és el títol d’una de les cançons més conegudes del cantant de country Willie Nelson. Creiem apropiat aquest títol, ja que ahir els mercats americans van tornar a començar a cotitzar reprenent l’activitat de forma positiva, a poc a poc i amb pas ferm. Ahir es va donar a conèixer als Estats Units l’ISM Manufacturer de desembre, que es va situar en 54,7, superant les expectatives. Aquest indicador avançat va transmetre cert optimisme sobre l’economia americana. En aquest con­text, i a tancament europeu, els mercats americans pujaven sobre un 0,50% i el dòlar seguia traient pit apreciant-se respecte a l’euro direcció 1,04. En canvi, el bo del govern americà (Treasury 10y) retrocedia en preu. Aquest optimisme acostuma a incrementar l’apetit de risc dels inversors. A Europa es va respirar un ambient força positiu. Els valors més pro cíclics (Fabricants automòbils, mineres, bancs,…) van seguir robant el protagonisme als valors de sectors més defensius.

Categories: General Tags: