Home > General > ‘On the Road Again’

‘On the Road Again’

Aquest és el títol d’una de les cançons més conegudes del cantant de country Willie Nelson. Creiem apropiat aquest títol, ja que ahir els mercats americans van tornar a començar a cotitzar reprenent l’activitat de forma positiva, a poc a poc i amb pas ferm. Ahir es va donar a conèixer als Estats Units l’ISM Manufacturer de desembre, que es va situar en 54,7, superant les expectatives. Aquest indicador avançat va transmetre cert optimisme sobre l’economia americana. En aquest con­text, i a tancament europeu, els mercats americans pujaven sobre un 0,50% i el dòlar seguia traient pit apreciant-se respecte a l’euro direcció 1,04. En canvi, el bo del govern americà (Treasury 10y) retrocedia en preu. Aquest optimisme acostuma a incrementar l’apetit de risc dels inversors. A Europa es va respirar un ambient força positiu. Els valors més pro cíclics (Fabricants automòbils, mineres, bancs,…) van seguir robant el protagonisme als valors de sectors més defensius.

Categories: General Tags:
  1. No hi ha cap comentari, encara.
  1. No hi han trackbacks.