Home > General > De més a menys

De més a menys

11/11/2016

Els principals mercats de renda variable europea tancaven la darrera sessió de cotització amb lleugeres baixades. Amb un inici de dia molt alcista, els selectius de la zona euro es desinflaven a mesura que transcorria la jornada. La tímida obertura de Wall Street tampoc animava els parquets. Un clar exemple era l’IBEX-35, que passava d’un repunt del +1,71% fins a mostrar un comportament negatiu superior al -1%. Per altra banda, els millors registres venien de la mà del sector financer. Alguna cosa a veure en tenia la millora de rendiments de l’actiu lliure de risc europeu (Bund alemany en la seva referència a 10 anys) i les estimacions de pujades de tipus als EUA (que actualment se situen al 86%). A destacar com la victòria de Donald Trump provocava que els inversors castiguessin BBVA per la seva exposició a Mèxic.

Categories: General Tags: