Home > General > ‘Yes we Trump’

‘Yes we Trump’

10/11/2016

Durant la jornada d’ahir, el transcurs en els parquets de renda variable europea començava amb cert pànic per part dels inversors. L’escrutini final dels vots als EUA ja donaven per vencedor Donald Trump. És per això que l’inici del dia registrava caigudes moderades. Sobtadament, tot i que els analistes preveien un fort càstig en els mercats de valors si guanyava el candidat republicà, l’efecte no va ser l’esperat. D’aquí procedeix el títol d’avui. A poc a poc i a mesura que avançava el dia, els selectius remuntaven el vol i canviaven cap a signe positiu. L’obertura de Wall Street també ajudava. L’agonia prevista s’ha esfumat i la calma s’ha apoderat del mercat tot i que ha deixat algun ferit pel camí. Esperarem a veure com transcorren les properes sessions.

Categories: General Tags: