Home > General > Empat tècnic

Empat tècnic

03/11/2016

Durant la jornada de dimecres els principals mercats de renda variable europea mostraven davallades generalitzades. De la mateixa manera, a tancament dels selectius de la zona euro, Wall Street presentava registres majoritàriament negatius. El dia d’ahir era un dels més destacats de la setmana per als inversors. La reunió de la Fed i el posterior comunicat de Janet Yellen a priori havia d’eclipsar tot el focus d’atenció. No obstant això, donat que el mercat no descomptava una pujada dels tipus de referància fins passat desembre (amb més d’un 68% de probabilitats), el discurs de la presidenta quedava en segon pla. A pocs dies de la celebració de les eleccions, l’atenció està centrada en la presidència dels EUA. Els darrers sondejos publicats per diversos mitjans de comunicació donaven cert avantatge a Donald Trump. Sembla ser que als mercats no els acaba d’agradar la idea i prefereixen Hillary Clinton.

Categories: General Tags: