Home > General > Atents als resultats

Atents als resultats

27/10/2016

La darrera jornada de cotització tancava amb lleugeres caigudes a les principals borses europees. Davant un dia ple de resultats corporatius, el focus estava posat en la banca. En el cas del selectiu espanyol, el torn era per a Banc Santander i Bankia. En el cas de Santander, els resultats superaven les previsions del mercat mentre que els de Bankia no eren tan ben rebuts pels inversors. Als Estats Units d’Amèrica, els parquets de Wall Street obrien a la baixa per remuntar tímidament al tancament europeu. La companyia de la poma mossegada, Apple, també publicava resultats. La cotització del valor arribava a registrar una davallada superior al 4% intradia a causa de la retallada d’ingressos i beneficis per primera vegada des del 2001. La venda d’iPhone i iPad sembla que està perdent pistonada.

Categories: General Tags: