Home > General > Ressaca borsària

Ressaca borsària

26/10/2016

Després dels bons comportaments del dilluns passat, on el sector bancari del selectiu espanyol superava majoritàriament el 3% positiu, justificat en bona part per l’acord d’abstenció del PSOE, els mercats es prenien la jornada de dimarts de descans. Avui serà un dia important donades les múltiples publicacions que tindrem amb companyies com Santander, Iberdrola i Ferrovial entre d’altres. En l’àmbit europeu, els principals índexs de renda variable tancaven amb registres lleugerament a la baixa. A Alemanya, després de conèixer la dada de confiança empresarial IFO publicant millor del que s’esperava marcava nivells de 110,5 davant el 109,6 esperat i el 109,5 anterior, el Dax ballava tocant màxims de l’any. A Itàlia, l’atenció està centrada en la Banca Monte dei Paschi, el qual mostrava davallades superiors al -24% després de pujar un +28,28% el primer dia de setmana.

Categories: General Tags: