Home > General > Inici de setmana animat

Inici de setmana animat

25/10/2016

La setmana passada els principals mercats de renda variable europea van tancar amb un còmput acumulat a l’alça. Alguns exemples són: +1,73% Eurostoxx 50, +1,23% Dax i +3,79% IBEX-35. Al país veí, la notícia la donava diumenge el PSOE. La decisió d’abstenir-se davant la investidura del candidat del Partit Popular dóna pas al desbloqueig polític i esborra un dels riscos que impedien veure pujades en el selectiu espanyol. Per part de les divises, la lliura esterlina segueix amb la seva depreciació mentre que el dòlar americà marca màxims dels darrers 9 mesos descomptant una pujada de tipus d’interès als Estats Units (EUA) abans de finalitzar l’any. Les probabilitats actuals són del 17,1% per al novembre mentre que augmenta dràsticament per al mes de de­­­­­sembre en el 67,6%. En l’àmbit macroeconòmic, la principal referència serà la dada provisional de PIB del tercer trimestre d’aquest any als EUA.

Categories: General Tags: