Home > General > Poc moviment per finalitzar la setmana

Poc moviment per finalitzar la setmana

22/10/2016

Les principals borses europees tancaven la darrera sessió de cotització amb lleugeres caigudes. No obstant això, el còmput setmanal dels selectius era positiu. La fortalesa recent del sector financer amb millors perspectives sobre l’estabilització d’un dels principals bancs alemanys com és Deutsche Bank i del sector a Itàlia provocava que en l’àmbit europeu els comportaments fossin a l’alça. A l’Ibex-35, el protagonista del dia era Abengoa que comunicava la voluntat d’unificar les accions de classe A i classe B. De cara a la propera setmana, algunes de les companyies amb més importància del país veí començaran a publicar els seus resultats corporatius. Pel que fa a divisa, l’encreuament Eur/Usd ja navega sobre 1,08 dòlars cada euro. Actualment, les expectatives de pujades d’interès per part de la Fed se situen al 67,6% pe al proper mes de desembre.

Categories: General Tags: