Home > General > Draghi tranquil·litza els inversors

Draghi tranquil·litza els inversors

21/10/2016

La jornada d’ahir aconseguia tancar amb tons lleugerament alcistes en els principals parquets europeus. La darrera sessió de cotització a la zona euro iniciava el dia coneixent l’opinió dels analistes sobre l’últim debat per la presidència dels EUA. Segons els analistes, tot i que Donald Trump començava el debat amb força, un comentari sobre que no es comprometia a reconèixer el resultat electoral en cas que no guanyés, feia inclinar la balança cap al triomf definitiu de Hillary Clinton. A Europa, la cita més rellevant era la compareixença de Mario Draghi davant dels mitjans després de la reunió del BCE. El president del Banc Central Europeu no sorprenia, i allunyava així les expectatives creades sobre el possible inici del Tapering (retirada progressiva d’estímuls a l’economia).

Categories: General Tags: