Home > General > Segueix el to positiu

Segueix el to positiu

20/10/2016

Tot i que la sessió d’ahir començava amb to mixt, els principals selectius de la zona euro tancaven la jornada amb comportaments lleugerament positius. Les dades macroeconòmiques provinents de la Xina servien als mercats d’argument per a mostrar repunts generalitzats. La dada de PIB del tercer trimestre del 2016 mostrava un creixement interanual del +6,7%. Tot i que la producció industrial publicava en línia mostrant un creixement del +6,1% anual, l’augment del 10,7% en les vendes minoristes decantava la balança cap al bon sentiment dels inversors. Per altra banda, la bona dada d’inventaris de cru als Estats Units també sorprenia po­si­tivament. La reducció d’existències l’aprofitava el petroli per tal d’en­caminar-se novament a màxims anuals. A ­tan-cament europeu, els mercats nord-americans presentaven registres ­lleuge- rament a l’alça.

Categories: General Tags: