Home > General > Fortalesa generalitzada

Fortalesa generalitzada

19/10/2016

Tot i que la caiguda de dilluns deixava un to amarg en els principals mercats de renda variable europea, la darrera sessió de cotització sorprenia positivament a l’alça. La temporada de resultats centra l’atenció dels analistes. El tret de sortida del selectiu espanyol el va donar la xarxa de gas Enagás. D’altra banda, la banca, registrant un bon comportament alcista, permetia a l’Ibex-35 tancar per sobre de la seva resistència marcada en 8.800 punts. Les dades d’IPC de setembre també van ser un bon argument per al repunt borsari. Al Regne Unit, l’IPC publicava en +1% davant el +0,9% estimat i el 0,6% anterior. Als EUA, la dada publicava en línia amb el que s’esperava. L’evolució anual de l’IPC era del +1,5% davant el +1,1% anterior. Esperem que la remuntada no quedi en l’intent.

Categories: General Tags: