Home > General > Inici de setmana fluix

Inici de setmana fluix

18/10/2016

La setmana passada, els principals selectius de renda variable europea van tancar amb un còmput acumulat lleugerament a l’alça. Un fet a destacar va ser el moviment en les divises. La lliura continuava la seva depreciació a causa de la incertesa sobre el hard Brexit que segueix molt present en els mercats. De la mateixa manera, l’euro dòlar trencava la barrera de l’1,10 i se situava en 1,09 dòlars per cada euro. Per la part dels EUA, S&P500 tancava la setmana amb una retallada del -0,96%, cosa que suposa la segona setmana consecutiva de caigudes. Pel que fa a les eleccions a la presidència, la majoria d’enquestes publicades donen una victòria cada vegada més àmplia a Hilary Clinton. Per a aquesta setmana, la cita més important serà la reunió del BCE dijous vinent. A part, estarem atents als resultats empresarials que podrien marcar el rumb dels mercats.

Categories: General Tags: