Home > General > En espera de dades d’atur

En espera de dades d’atur

07/10/2016

La jornada d’ahir deixava registres lleugerament negatius en la major part dels parquets europeus. De la mateixa manera que dimecres passat, el sector bancari aguantava el tipus impedint caigudes més pronunciades en els selectius. Un dels justificants d’aquest bon comportament era la recomanació favorable dels analistes d’una important casa d’anàlisi a la banca. Durant el dia d’avui estarem molt atents a la dada que publicaran als EUA. La taxa d’atur del mes de setembre i els guanys mitjans per hora dels treballadors es tracten de publicacions de molt pes per als analistes. La Reserva Federal també observa aquesta dada per tal de decidir les possibles pujades dels tipus d’interès. A nivell corporatiu, la sorpresa la donava Twitter. Així com recentment va registrar forts repunts a causa dels rumors de compra de la companyia, un cop desmentida la notícia durant el dia d’ahir, Twitter registrava caigudes superiors al -18%.

Categories: General Tags: