Home > General > Atents al mercat laboral dels EUA

Atents al mercat laboral dels EUA

06/10/2016

La darrera jornada de cotització en els mercats de renda variable europea deixaven tancaments amb registres mixtos. Sorprenentment, un dels sectors que aconseguia frenar les davallades dels selectius era el sector bancari. Tot i que durant el dia d’ahir l’informe de creació de treball en el sector privat va sortir una mica inferior al que s’esperava (154.000 llocs nous davant els 165.000 del consens), sorprenentment una bona dada d’ISM no manufacturer animava els inversors. Els nivells de 57,1 superaven l’anterior dada de 51,4 i molt per sobre dels 53 esperats. Haurem d’estar atents als propers dies ja que prendran una forta importància. La publicació de referències clau sobre el mercat laboral als EUA podria fer decantar la balança cap a una pujada dels tipus d’interès als EUA i conseqüentment fer moure els mercats.

Categories: General Tags: