Home > General > Anglaterra i la divisa

Anglaterra i la divisa

05/10/2016

La darrera sessió de cotització tancava amb registres lleugerament a l’alça a la major part dels mercats europeus. Tot i tractar-se d’una jornada amb poques referències macroeconòmiques, els selectius europeus es van anar movent entre el vermell i el verd. El focus estava posat al mercat de divises. El dòlar americà es feia fort amb vista a una pròxima reunió de la Reserva Federal en què les possibilitats d’una pujada de tipus d’interès són cada cop més altes. Això, i les declaracions de la primera ministra britànica, Theresa May, sobre el possible divorci poc amistós entre el Regne Unit i la UE, propiciava que la lliura toques nivells mínims de les darreres tres dècades en la referència contra el dòlar americà. En el cas de l’IBEX-35, la notícia era que OHL venia un 4,4% del capital d’Abertis a un preu de 13,65 euros per acció. Això suposava per a la companyia una operació amb una plusvàlua de 230 milions d’euros.

Categories: General Tags: