Home > General > Marcant tendència?

Marcant tendència?

14/09/2016

Durant el dia d’ahir, les borses europees frenaven les pujades d’inici de jornada tancant finalment amb registres negatius. Com a fet rellevant, el passat dilluns, una de les governadores de la Reserva Federal, Lael Brainard, advertia que una pujada de tipus precipitada podria portar conseqüències sobre el mercat laboral dels Estats Units. Això dóna menors probabilitats d’una retirada d’estímuls monetaris per a la propera reunió de la Fed el pròxim 21 de setembre. Tot i això, el mercat nord-americà obria amb caigudes i acompanyava així la davallada dels principals selectius europeus. En l’àmbit macro, les dades d’IPC al Regne Unit es mantenien en nivells de 0,6% mentre que l’índex ZEW alemany es quedava per sota de l’esperat ja que ha publicat en 0,5 dels 2,5 previstos.

Categories: General Tags: