Home > General > Inici de setmana amarg

Inici de setmana amarg

13/09/2016

En termes generals, la setmana passada va deixar un còmput negatiu en els principals selectius de renda variable europea. La cita més important va ser la reunió del BCE i posterior conferència del seu president, Mario Draghi. No hi va haver sorpreses en matèria de política monetària. Els tipus d’interès de referència es van mantenir sense canvis. Després d’aquesta decisió, el rendiment del Bund en la seva referència a 10 anys va tornar a nivells positius. El proper 21 de setembre serà el torn de la Fed. El president de la Reserva Federal de Boston, Eric Rosengren, advertia divendres passat de la necessitat d’una pujada de tipus a Amèrica del Nord. Per a aquesta setmana, estarem atents a la fotografia d’Estats Units: existències de cru, índex Empire, IPC i preus de producció d’agost.

Categories: General Tags: