Home > General > El BCE i la Fed

El BCE i la Fed

10/09/2016

Les borses europees tancaven la darrera sessió setmanal amb frenades moderades. D’aquesta manera, la major part dels selectius de la zona euro deixaven còmputs setmanals negatius. Una de les cites de la setmana, la reunió del Banc Central Europeu de dijous, no va ser suficient per animar els inversors. La conferència de premsa de Mario Draghi no va sorprendre els analistes que hores abans ja descomptaven pocs moviments en matèria de política monetària. Tot i això, el president del BCE deixava clar que segueixen estant preparats per tal d’actuar si fos necessari. Per altra banda, ahir als EUA un dels membres de la Fed comunicava que votaria per pujades de tipus a la propera reunió del dia 21. Aquestes declaracions feien moure el mercat de divises i l’eurodòlar tocava nivells d’1,12 (mínim del dia). Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: