Home > General > Recollida de beneficis

Recollida de beneficis

07/09/2016

La darrera sessió borsària va deixar tancaments lleugerament a la baixa. Tot i que la jornada va començar moderadament a l’alça en els parquets de la zona euro, la publicació d’una mala dada als EUA en l’enquesta de l’ISM no manufacturer (serveis) va ser suficient per fer girar els principals índexs de renda variable, tant de Wall Street com de la majoria dels selectius europeus. La dada es publicava en nivells de 51,4 mentre que l’estimat s’esperava en 55 i l’anterior va marcar registres de 55,5. S’ha de dir que un valor per sota de 50 podria significar contracció econòmica. Per altra banda, tot i no esperar-se grans canvis en termes de política monetària, a mesura que avança la setmana la reunió que celebrarà demà el Banc Central Europeu pren cada cop més protagonisme.

Categories: General Tags: