Home > General > Encarant el final de mes amb optimisme

Encarant el final de mes amb optimisme

31/08/2016

En la jornada d’ahir, els principals selectius europeus es movien amb sòlids avanços impulsats per les pujades de dilluns de Wall Street. En l’àmbit europeu, el sector financer destacava en les pujades. A Espanya, al sector financer l’acompanyaven pesos pesats com Telefònica o Repsol. D’altra banda, ahir coneixíem la sanció que la comissió europea va imposar a la companyia tecnològica Apple. La companyia de la poma rebia la sanció més gran imposada a una empresa a Europa. Després de tres anys d’investigació, la comissió va concloure que els avantatges fiscals que oferien les autoritats irlandeses són il·legals i van en contra de la legislació comunitària, fet pel qual la companyia haurà de pagar 13.000 milions d’euros més interessos a Irlanda.

Categories: General Tags: