Home > General > Correccions després del discurs de Yellen

Correccions després del discurs de Yellen

30/08/2016

L’inici de la setmana passada va ser tranquil. Els inversors restaven en espera del discurs de divendres de Janet Yellen amb motiu de la reunió anual de Bancs Centrals. La presidenta de la Fed confirmava que la situació actual dels EUA (la fortalesa del mercat laboral i el moderat creixement de l’economia) era més favorable per una pujada de tipus d’interès. El consens, després de les paraules de Yellen, augmentava les probabilitats d’una pujada de tipus d’interès els propers mesos. A Europa, les dades macroeconòmiques majoritàriament positives permetien als principals selectius tancar la setmana en verd. Aquesta setmana, la principal referència seran les dades d’ocupació dels Estats Units, on el consens espera una creació de 185.000 llocs de treball no agrícoles durant l’agost.

Categories: General Tags: