Home > General > Europa segueix creixent

Europa segueix creixent

24/08/2016

En la jornada d’ahir els principals selectius europeus tornaven a cotitzar en positiu després d’uns últims dies d’incertesa i descensos. El principal impuls era la millora del PMI de la zona euro, que se situava a l’agost a 53,3 punts i creixia fins a màxims de 7 mesos. La publicació d’aquest indicador demostrava que l’eurozona continuava el seu creixement, lent però constant, i que el Brexit no frena la seva recuperació. D’altra banda, ahir coneixíem dades sobre l’impacte negatiu que tenia el terrorisme a França: el país rebia un 7% menys de turistes estrangers i només París deixava d’ingressar 1.000 milions d’euros. Per a França, primer destí turístic mundial, el sector li suposa entre un 7 i un 8% dels ingressos del PIB.

Categories: General Tags: