Home > General > Mercats indecisos

Mercats indecisos

23/08/2016

La setmana passada deixava dubtes en els principals parquets europeus, mentre als Estats Units les borses continuaven fortes i aguantaven la sacsejada. Els selectius europeus no trobaven arguments alcistes. La complicada situació de la banca italiana arrossegava el sector financer europeu a la baixa. L’Eurostoxx50 es deixava un 2,52% setmanal, mentre que l’IBEX-35 baixava un 3,05%. Les dades macro publicades a Europa venien sense sorpreses, mentre que les del país nord-americà eren positives. A més, es publicaven les actes de la Fed on observàvem que tot i que a la reunió de juliol es va decidir mantenir els tipus d’interès sense canvis, alguns membres van mostrar intencions d’augmentar-los en les properes reunions. L’organisme també coincidia en la millora de la situació econòmica dels EUA, allunyant les possibilitats d’un impacte negatiu com a conseqüència del Brexit.

Categories: General Tags: