Home > General > Desconfiança en el sector financer

Desconfiança en el sector financer

20/08/2016

En la jornada d’ahir vam tornar a veure descensos generalitzats en els parquets europeus. El sector financer era el principal responsable d’impulsar els selectius a la baixa. Una de les principals causes eren els dubtes que s’havien generat entre els inversors amb la investigació del banc italià Monti dei Paschi per presumpte falsejament de comptes. A més, la Borsa de Milà suspenia la cotització de dos bancs més i una asseguradora quan la seva cotització perdia pràcticament un 5%. Finalitzem una setmana negativa en els mercats de renda variable que ha esborrat les pujades de la setmana passada. Aquesta inestabilitat i els programes de compra del BCE han permès que la renda fixa en surti beneficiada i que continuï marcant mínims històrics en el seu rendiment. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: