Home > General > Tanquem el mes en positiu

Tanquem el mes en positiu

30/07/2016

En la jornada d’ahir, els mercats es recuperaven de les caigudes de dijous i tornaven a tancar en positiu. La sessió començava amb el Banc de Japó anunciant nous estímuls per a la seva economia, tot i que no eren tan contundents com s’havia especulat dies abans. Aquesta noticia i les publicacions de resultats empresarials van tenir un impacte positiu en la majoria de selectius europeus. D’altra banda, el petroli es continuava desinflant i tornava als mínims d’abril. Ahir a última hora es publicaven els tests d’estrès de la banca europea, però fins dilluns no sabrem l’impacte que tindrà en els mercats. A més, dijous vinent viurem una altra jornada clau amb la reunió del Banc d’Anglaterra, on el consens espera que aquest cop sí que rebaixi els tipus d’interès de referència. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: