Home > General > Resultats, tests d’estrès i Banc de Japó

Resultats, tests d’estrès i Banc de Japó

29/07/2016

En la jornada d’ahir, la publicació de resultats deixava un balanç negatiu als principals selectius europeus. Aquests corregien les pujades del dimecres i tancaven en negatiu. A Espanya, el protagonista era Telefónica. Els seus resultats no van ser ben vistos per la comunitat i, juntament amb el sector financer, arrossegava l’Ibex-35 per sota els 8.500 punts. D’altra banda, dimecres a última hora es publicava la decisió de la Fed d’aplaçar les pujades de tipus d’interès. Avui, últim dia del gruix de publicacions de resultats, encara que durant les següents setmanes encara en continuarem veient. A més coneixerem els resultats dels tests d’estrès de la banca europea i també la decisió del Banc de Japó, que podria posar en marxa un nou pla d’estímuls per reactivar l’economia.

Categories: General Tags: