Home > General > Els resultats no acompanyen

Els resultats no acompanyen

27/07/2016

Durant la jornada d’ahir les principals borses europees tornaven a tancar la sessió sense gaire moviment. Els resultats de la petroliera britànica BP i del banc alemany Commerzbank, inferiors als esperats, desinflaven els selectius europeus amb els descensos del sector energètic i financer. Per la seva banda, el petroli continuava en mínims de més de dos mesos i intentava recuperar els 45 dòlars per barril. L’IBEX-35, amb lleugeres baixades, resta en espera de les importants publicacions de resultats d’avui com Santander, Gas Natural, Aena, Acerinox i Gamesa. Avui també continuarà la reunió de la Fed, tot i que no s’esperen grans canvis en la seva política monetària. A diferència de la Fed, el consens sí que espera novetats divendres del Banc de Japó, que podria anunciar un nou pla d’estímuls econòmics.

Categories: General Tags: