Home > General > Continua el ral·li

Continua el ral·li

15/07/2016

Durant la jornada d’ahir els mercats de renda variable van continuar pujant després d’agafar aire la jornada de dimecres. El Banc d’Anglaterra publicava l’acta de la darrera reunió, on anunciava que finalment no rebaixaria el tipus d’interès de referència tal com esperava el consens del mercat, i que esperaria almenys fins a l’agost per valorar una rebaixa. Els selectius europeus, que havien començat la jornada en positiu, en un primer moment van girar a la baixa. Tot i això, el rebot del preu del petroli i les referències alcistes de Wall Street (que renovava màxims històrics) van permetre que els principals índexs europeus tanquessin amb pujades al voltant de l’1%. D’altra banda, les decisions del Banc d’Anglaterra i el canvi de primer ministre han propiciat la remuntada de la lliura, que s’allunya dels mínims de tres dècades als quals se situava fa tot just una setmana.

Categories: General Tags: