Home > General > Mercats plans

Mercats plans

14/07/2016

Els mercats consolidaven durant el dia d’ahir les pujades de les últimes jornades. Els principals selectius europeus finalitzaven les sessions amb petites variacions, reduint així la temptació de recollida de beneficis que havia sorgit després de les pujades dels últims dies. La borsa espanyola afrontava una jornada clau per al sector bancari protagonitzada pel dictamen del Tribunal de Justícia de la Unió Europea, en el qual s’havia de determinar si els bancs havien de retornar les clàusules terra abusives. Finalment la sentència ha estat favorable als bancs. La jornada d’avui estarem atents a la reunió del Banc d’Anglaterra on el consens considera que es podrien prendre mesures després de la decisió d’a­bandonar la Unió Europea. Una de les possibles accions seria la rebaixa dels tipus d’interès de referència per fer front als efectes recessius que podria tenir el Brexit.

Categories: General Tags: