Home > General > Els mercats remunten

Els mercats remunten

13/07/2016

La sessió d’ahir tornava a deixar bons comportaments en els mercats de renda variable. Les principals borses europees aconseguien donar continuïtat a la remuntada iniciada dijous passat acompanyats per les bones notícies que arribaven dels Estats Units, on l’S&P500 se situava en màxims històrics. A Espanya, l’IBEX-35, liderat pel sector financer, va tancar el quart dia consecutiu en verd i ho feia per sobre dels 8.500 punts, reduint distàncies amb els 8.885 punts que cotitzava just abans de conèixer el Brexit. La remuntada de la renda variable interromp l’escalada de l’or i del preu del deute alemany, el Bund, que s’allunya del seu rècord històric marcat en rendiments del 0,20% negatiu en la seva referència a 10 anys. Avui estarem atents a les dades de producció industrial del maig a l’Eurozona.

Categories: General Tags: