Home > General > Bon inici setmanal

Bon inici setmanal

12/07/2016

La setmana passada va començar amb caigudes als principals índexs de renda variable causades per la incertesa post-Brexit i els dubtes sobre els bancs italians. No obstant això, el tancament de divendres amb les bones dades de l’informe laboral del juny als EUA va permetre que el còmput setmanal dels selectius recuperés part de les caigudes inicials. El mercat mostra cada vegada menys probabilitats de pujades de tipus d’interès per a aquest any als EUA. A part, el nombre de països que ofereixen rendiments negatius en els seus bons sobirans creix amb rapidesa. Per a aquesta setmana, les dades més importants seran les d’activitat (producció industrial al maig) i inflació (del juny) de l’Eurozona i el PIB del segon trimestre a la Xina. D’altra banda, estarem atents a l’inici de la temporada de presentació de resultats empresarials del trimestre.

Categories: General Tags: