Home > General > Els mercats acceleren les correccions

Els mercats acceleren les correccions

06/07/2016

La jornada d’ahir els principals índexs mundials continuaven amb les caigudes iniciades di-lluns. Aquest fet es justificava principalment per descensos de la lliura (que tornava a tocar mínims en més de tres dècades) i caigudes en el preu del petroli (superior al 4%). La incertesa després del Brexit continua molt present als selectius europeus i els inversors es mantenen a l’expectativa dels moviments del mercat. Un dels actius refugi per excel·lència, l’or, tornava a màxims dels últims dos anys. En el cas del bo alemany, el Bund, el rendiment a 10 anys tornava a marcar mínims històrics en -0,185%. A Espanya, la inestabilitat del sector bancari provocava correccions que portaven l’IBEX-35 a tancar a -2,28%.

Categories: General Tags: