Home > General > Jornada de números vermells

Jornada de números vermells

17/06/2016

Dimecres a la tarda vespre marxàvem cap a casa amb cert optimisme i pendents de les paraules de la presidenta de la Fed. Els mercats pujaven després de tres dies força bai­xis­tes. Però les paraules de Yellen van fer que en els darrers compassos de la sessió de dimecres, pels volts de les deu de la nit (horari Andorra), els mercats americans giressin a negatiu. D’aquesta manera, es començava a escriure la sessió d’ahir. Els mercats van acabar a la baixa, però van estar molt moguts i el tancament europeu no va ser tan negatiu com pintava a mitja tarda. Els temors del Brexit seguien penalitzant els mercats, especialment el sector bancari. Per exemple, el Deutsche Bank va tocar el seu mínim històric. En aquest entorn, un actiu refugi com pot ser l’or va superar la barrera dels 1.300. Demà més… Esperem i desitgem poder dir que els mercats tornen al verd!

Categories: General Tags: