Home > General > Sessió de divendres depriment

Sessió de divendres depriment

11/06/2016

Ahir finalitzàvem la setmana amb comportaments negatius dels mercats de renda variable. I és que durant la jornada de divendres passat els parquets de les places borsàries principals mostraven davallades que superaven el 2,5%. Tot i que als EUA els selectius de Wall Street obrien resistint amb pèrdues moderades, el mercat no s’ho prenia com un argument suficient per tal de frenar les caigudes a la zona euro. Sense grans referències macroeconòmiques durant la sessió d’ahir els inversors van optar a buscar refugi en el deute públic per excel·lència. Així doncs, el rendiment Bund alemany tornava a marcar mínims històrics. Podríem veure el deute alemany a 10 anys donar rendiment negatiu? Bon cap de setmana a tots.

Categories: General Tags: