Home > General > Els parquets no s’aixequen

Els parquets no s’aixequen

10/06/2016

Els selectius europeus van continuar marcant registres negatius durant la jornada d’ahir. La bona dada publicada sobre el mercat laboral dels Estats Units no era suficient per aixecar el mercat. Després que divendres passat els inversos fossin sorpresos amb una mala dada de creació d’atur pitjor de l’esperada, durant la sessió d’ahir les xifres de peticions setmanals d’atur van publicar-se amb una millora envers l’esperat pels analistes. En el cas de la renda fixa, l’actiu de referència amb menor risc, el bo alemany a 10 anys, també conegut com a bund, tornava a marcar nous mínims històrics, oferint rendibilitats del 0,03%, fet que es podria veure traduït en aversió al risc. Al tancament europeu, les principals places de Wall Street presentaven lleugeres caigudes.

Categories: General Tags: