Home > General > Dia d’importants de cites econòmiques

Dia d’importants de cites econòmiques

03/06/2016

La sessió d’ahir afrontava diverses cites importants en l’agenda econòmica. En el cas del país veí, la subhasta de deute públic finalitzava amb bones dades, l’emissió del tresor públic va ser sobre subscrita en els tres trams (venciment 2021, venciment 2026 i venciment 2046). A Europa, els inversors posaven la mirada a la reunió del seu banc central (BCE). Mario Draghi augmentava les estimacions sobre el PIB del 2016 fins a l’1,6% i de l’IPC fins al 0,2%. A més, es confirma la compra de deute corporatiu en qualitat d’investment grade per al proper dia 8 de juny. La cita internacional per a la passada jornada de dijous la marcava la reunió de l’OPEP. Els estats membres es reunien sense aconseguir arribar a cap acord quant als límits de producció. En aquest context, el preu del Brent es movia al voltant dels 49 dòlars per barril.

Categories: General Tags: