Home > General > Inici de juny amb pèrdues

Inici de juny amb pèrdues

02/06/2016

La primera referència de la sessió de dimarts provenia de la Xina. El PMI manufacturer (Caixin) se situava en nivells de 49,2, en línia amb el consens, que preveia registres del 49,3. Tot i això, els parquets asiàtics tancaven en negatiu i donaven pas a l’inici de cotització dels principals parquets europeus. A l’inici del mes de juny, els mercats presentaven un to vermell generalitzat. Les cites més importants de la setmana, amb les reunions de l’OPEP i del Banc Central Europeu aixecant el teló durant el dia d’avui. En el cas dels Estats Units, avui tindrem referències sobre l’atur setmanal i la creació de treball del sector privat, deixant per a divendres l’informe oficial de treball del mes passat. Quant a la divisa, sembla que finalment agafa consistència el nivell d’1,11 de l’euro respecte al dòlar, haurem de veure els pròxims moviments dels Bancs Centrals.

Categories: General Tags: