Home > General > Et sona la paraula ‘volatilitat’?

Et sona la paraula ‘volatilitat’?

08/04/2016

Els dubtes dels inversors tornen a fer ombra als mercats, tant europeus com americans, encara que els primers, seguint la tònica, surten més perjudicats i acumulen baixades d’entre el 10% (en el cas del DAX alemany) i el 20% (en el cas del MIB italià) aquest any. El sector financer actua de nou com a llast en una jornada on s’ha conegut que un jutge ha tombat les clàusules terra de tota la banca. Banc Santander era el que menys sofria aquesta punxada, amb un -1,73% mentre que Bankia era el més perjudicat amb una baixada gairebé del 4%. Per la seva banda, el petroli vivia dies agitats amb un tancament de jornada amb una pèrdua supe­rior al 2%, marcant nivells de 39 dòlars per barril.

Categories: General Tags: