Home > General > Esperant les actes de la Fed

Esperant les actes de la Fed

07/04/2016

El dia d’ahir va presentar una sessió d’alts i baixos als principals parquets de la zona euro. Els mercats europeus no van definir clarament una tendència i van anar jugant entre el terreny positiu i el negatiu. La jornada va arrencar amb referències macroeconòmiques positives. Per una banda, coneixíem les dades publicades a la Xina. El seu PMI de serveis (Caixin) va repuntar fins als 52,2 davant els 51,2 anteriors. Per altra banda, la producció industrial del febrer a Alemanya tam­bé sorprenia per sobre de l’estimat. Quant al petroli, mostrava un fort rebot gràcies a la dava­llada dels estocs als EUA. Tot i aquestes bo­nes dades, el centre d’a­tenció estava abocat a la presentació de les actes de la Fed, un cop ja es van tancar els mercats europeus.

Categories: General Tags: