Home > General > Sessió tenyida de vermell

Sessió tenyida de vermell

06/04/2016

Durant la jornada d’ahir vèiem com el pessimisme s’apoderava dels parquets europeus. I és que les dades macroeconòmiques van destacar entre les notícies del dia. Des de primera hora, coneixíem la dada alemanya de demanda industrial durant el mes de febrer. La dada va decebre publicant una taxa interanual del 0,3% davant el 2,3% previst per consens. Més tard, coneixíem les dades de PMI serveis i PMI compost del març a la zona euro, que malauradament també registraven comportaments per sota de l’esperat. Quant a la divisa, l’euro seguia cotitzant prop dels 1,14 dòlars. Al tancament europeu, els mercats nord-americans presentaven caigudes en els seus principals índexs de referencia. De cara a la sessió d’avui, el mercat obrirà havent conegut la dada de PMI serveis (Caixin) a la Xina i veurem publicades les actes del FOMC als EUA.

Categories: General Tags: