Home > General > Atents als bancs centrals

Atents als bancs centrals

05/04/2016

La setmana passada vam veure publicades dades del PMI de març a la Xina amb el PMI manufacturer per sobre de 50 i el Caixin Index aproximant-se a aquests nivells (49,7). L’ISM manufacturer va mostrar millora, situant-se a 51,9. La confiança del consumidor americà també va sorprendre positivament. Per altra banda, les dades de PMI a la zona euro es van publicar per sobre de 50. Per a aquesta setmana hem de destacar el protagonisme que tindran els bancs centrals. Així, a més de les importants compareixences com les de Yellen, Draghi o Kuroda, es publicaran les actes de política monetària de la Fed, el BCE i el Banc d’Anglaterra. No obstant això, el mercat se centrarà fonamentalment en les de la Fed. Quant a dades macro, estarem atents al PMI serveis i compost de l’Eurozona i a la balança comercial als EUA.

Categories: General Tags: