Home > General > Yellen no anima els mercats

Yellen no anima els mercats

12/02/2016

Jornada marcada per les poques referències macroeconòmiques. Per altra banda, Janet Yellen ha comparegut davant el Senat i ha reiterat el discurs de possibles pujades durant l’any, insistint en què els futurs moviments vindran marcats en funció de les dades. La sessió ha deixat clar que el rebot de dimecres va ser merament puntual. En canvi, les fortes correccions dels mercats són cada cop més freqüents. I és que, davant els decebedors resultats que va presentar Société Générale, juntament amb la baixada de tipus d’interès que va aplicar el Banc Central de Suècia al -0,5, deixen clara una necessitat imminent en la presa de mesures per part del BCE. Els dubtes sobre el sector bancari van encapçalar la davallada borsària. Les dades d’avui amb el PIB del 4T2015 a l’Eurozona i les ventes minoristes dels EUA seran crucials per al tancament setmanal.

Categories: General Tags: