Home > General > El pànic fa tremolar el mercat

El pànic fa tremolar el mercat

04/02/2016

S’obria el dia amb els futurs marcant petites caigudes que semblava que es podrien compensar a mesura que passava la jornada aconseguint registrar evolucions planes. No obstant això, a part dels intents inicials d’aguantar les cotitzacions, els parquets europeus van empitjorar a causa de les publicacions de dades macro d’EUA que van sortir per sota del que s’esperava. En el cas del petroli, a diferència de les darreres jornades, el preu del cru va evolucionar positivament tot i la falta d’acord entre Rússia i OPEC.
En el país veí, la manca d’uns clars posicionaments polítics dels principals partits no va ajudar a un dia d’estabilitat borsària. L’IBEX 35 es va moure fortament a la baixa encapçalat principalment pel sector financer i Telefònica. Al tancament europeu els principals índexs de referència nord-americans també eren tenyits de vermell.

Categories: General Tags: