Home > General > Setmana d’indicadors avançats

Setmana d’indicadors avançats

02/02/2016

La setmana passada vam tenir compareixença de la Fed, i a diferència del BCE, que després del seu missatge va animar el mercat, la nota de Yellen no va ser gaire expressiva. Per altra banda, el Banc Central de Japó amb la seva decisió d’adoptar tipus d’interès negatius es va sumar a la ja actual estratègia de compres a través del QE. La setmana passada vam veure els parquets internacional anar de la mà del preu del petroli fins dimecres, que es va començar a trencar la correlació, sent aquest molt sensible a les notícies, com ara l’inici de negociacions entre Rússia i l’OPEC per rebaixar la producció en un 5%, fet que va moure l’evolució del petroli a l’alça (+11,37% en una setmana). Estarem molt atents als indicadors avançats: da­des d’atur, ISM manufacturer i no manufacturer als Estats Units i dades d’atur a la Unió Europea.

Categories: General Tags: