Home > General > Yellen no sorprèn

Yellen no sorprèn

29/01/2016

L’expectativa del comunicat que pogués emetre la presidenta de la Reserva Federal, Janet Yellen, era d’allò més alta. Els registres de la jornada anterior a la reunió de la Fed van denotar una paràlisi dels mercats a l’espera de gestos de complicitat i estímuls que animessin els inversors. No obstant això, el missatge no va sorprendre i els mercats nord-americans van tancar la sessió tenyits de vermell.
Els parquets europeus també van rebre tristament la falta d’un anunci clar per part de la Fed, cosa que va provocar una obertura a la baixa.
Per altra banda, el preu del petroli era l’únic que marcava augments significants, sent així el primer dia en què trencava una forta correlació amb els mercats borsaris que semblava que hagués vingut per quedar-se. El preu del Brent va arribar a registrar augments superiors al 7%. Al tancament europeu, els mercats nord-americans es mantenien plans.

Categories: General Tags: